Člověče, to nevím, jestli dráž, já dělám celokvašený žitno-pšeničný chleba doma v pekárně ze svého kvasu a přejde mě jedne bochník 1250g na cca patnáct káblí včtně elektriky a amortizace strojku. A to to dělám v malém z drahé bio žitné celozrnné mouky. Cvrčovice u nás stojí třicet za třičtvrtě kila. Naposled jsem koupila ze zvědavost na farmářském trhu dobře vypadající sedmdesátidekový bochníček inzerovaný paní jako žitný celokvašený super-truper za čtyřicet. Nedalo se to jíst, kvas to nevidělo ani z rychlíku a nejspíš ani žitnou mouku. Suchá karamelová dusivka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.