Domaci draz asi nevyjde. Taky si pecu, nebo spis pekla, nedavno mi kvasek bohuzel zplesnivel a musim sehnat novy. Ale mnohe pekarny dneska nechteji delat chleba, ktery trva cely den nez se muze pect, kdyz muzou s kvasnicema delat nekolik varek denne a s pomoci chemie pomalu jednu varku za hodinu. Bezny britsky chleba do te posledni kategorie urcite patri.
Souhlasim s tim, ze ne kazdy drazsi chleba je kvalitni. Ale pokud jsem v Cechach, kupuju zlivicky v Pisku a dacicky na Vysocine. Mam za to, ze kvasek v techto pekarnach jeste pouzivaji. Presne ceny si nepamatuju, ale vim jiste, ze jsou o dost drazsi nez obycejna veka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.