Ahoj, a můžeš prosím napsat, ve kterém zdravotnickém ústavu se to dělo? Já jsem měla po porodu velké problémy, dcerce hned druhý den zjistili neprůchodné střevo a odvezli mi ji do dětské nemocnice. Pobyt na poporodním bez dítěte byl opravdu hrůza. Domu jsme jí dostali až za dva měsíce, ale jen co jsem se mohla po císaři hýbat, trávila jsem u ní v nemocnici celé dny, všechno jsem s ní mohla dělat a přístup doktorů i sester byl naprosto báječný, cítila jsem se tam jak doma a dodnes jsem jim za to vděčná. To byla děstká nemocnice v Brně. Pak jsem přijeli do Motola na kontrolu asi na týden a to se nedalo srovnat - prostředí i přístup sester naprostá hrůza. Tak bych ráda věděla, odkud máš tu zkušenost ty. Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.