... - můj muž se odhodlal podat inzerát poté, co předchozí vztah dávno vyšuměl a skončil a on si uvědomil, že není na co čekat a že si chce sám někoho najít. Já jsem jeho (velmi sympaticky napsaný) inzerát na internetu našla náhodou - a odpověděla
. Ale také jsem dala najevo, že se nechci hned hrnout do nějakého vztahu, byla jsem pár měsíců po rozchodu s bývalým přítelem, chtěla jsem aktuálně spíš přátelství, někoho na kolo, vodu, lyže... a pak se časem uvidí...
On to tak bral víceméně taky, resp. to akceptoval - ale celkem brzy nám oběma bylo jasné, že je to vážné, že spolu chceme být, mít rodinu atd.
! Tak jsem svou opatrnost pak už hodila přes palubu...
Já si myslím, že to, JAK (prakticky vzato) se dva lidi potkali, není až tak podstatné pro jejich pozdější vztah. Potkat se mohou dva lidi třeba v práci, při nakupování na trhu, v kavárně, na nějaké oslavě... - tak proč ne na internetu? V dnešní době je to normální způsob setkávání a komunikace mezi lidmi a nevidím na tom nic divného.
Prostě stejně jako v "nevirtuálním" světě jsou zde věci, na které si člověk musí dát pozor. Stejně jako v reálu se i na internetu vyskytují např. podvodníci - ale stejně tak i fajn lidi
. Tak jako v reálu asi nepůjdu asi jen tak s někým neznámý k sobě domů, ale budem se zpočátku zcházet někde, kde jsou lidi (kavárna apod.), tak stejně tak na internetu nebudu prozrazovat osobní věci někomu, koho neznám...
Zásadní rozdíl v tom nevidím, protože když vztah jednou vznikne, tak už pak ustoupí do pozadí, jaká náhoda (třeba že jeden brouzdal po netu zrovna tehdy a tam, kde druhý měl svůj inzerát, a ten inzerát na něj ještě k tomu zapůsobil tak, že odpověděl
)stála u jeho zrodu...