Lou, naprosto s Tebou souhlasím.
Já jsem inzeráty zkoušela v době, kdy jsem teoreticky měla k nalezení partnera ideální předpoklady - končila jsem VŠ, byla jsem mladá, štíhlá, pohledná, bez závazků, delší dobu po rozchodu s přítelem, s vyhlídkami na dobré zaměstnání, ale prostě jsem měla smůlu, že v mém okolí prostě NEBYL nikdo vhodný a nezadaný. Jak už jsem tu mnohokrát psala, tak se nakonec vynořil - ale v momentě, kdy mi v plném rozsahu došlo, že nejhorší, co můžu dělat, je čekat, že něco přijde samo.
Moje životní zkušenost je takové, že všechny důležité věci dají velkou práci - hledat a udržet si kvalitního partnera, dobré přátele, pěstovat hezké vztahy s rodinnými příslušníky, vystudovat školu, která nás láká, najít si zajímavou práci, která nás těší... Tomu, že někdo hledá na inzerát zaměstnání, se nikdo nediví. Ale dost mi vadí předsudek, že partnerský vztah je něco, co se objevuje vždy samo od sebe a úplnou náhodou, ale není tomu tak. Jen lidé, kteří měli v partnerských vztazích často veliké štěstí, to často nedokážou pochopit.