| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hledám partnera na inzerát: zn. kvalita

Markéto, já jsem měla tu smůlu, že jsem si vybrala těžkou VŠ. (Názor, že těžká není, beru jen od lidí, kteří ji vystudovali v termínu a levou zadní a za celý život jsem poznala jen jednoho takového člověka, který je ovšem jednak výjimečný a jednak natolik soudný, že by to z pusy nevypustil. A ostatní s tímhle názorem posílám bez obalu do řiti.) Nechtěla jsem studovat jen proto, abych měla nějaký titul, ale vybrala jsem si něco, co mě bude opravdu bavit, a snažila jsem si ze školy odnést maximum a ne jen stěží prolézat. Štve mě, když stejný titul dostávají lidé z různých pseudoškol, a že se rozmáhá názor, že vysokoškolské studium je něco, co se udělá levou zadní (i třeba při mateřské, aby se matka při 2-3 mrňousech rychle po sobě doma neukousala nudou) ale co s tím nadělám. A vždy jsem si nejvíc rozuměla s lidmi, kteří to vnímali podobně. Pokud je někdo šťastný se středoškolsky vzdělaným partnerem, tak mu to neberu, ale já si můžu vybrat, koho chci. Ovšem kdykoli řeknu nebo napíšu, že jsem chtěla vysokoškoláka, tak se kolem toho strhnou reakce, jako kdybych napsala, že jsem chtěla někoho s majetkem v minimální hodnotě tří miliónů nebo tak něco. Ach jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.