Bathory, já také nemůžu chodit s někým, kdo mě nepřitahuje,to budu raději sama. Přitahuje mě mizivé procento mužů. Ale na to, abych potkala někoho, kdo mě přitahovat bude, si musím vybírat z velkého vzorku. Prostě jsem typ člověka, který velmi těžko hledá, ale když už najde, tak to stojí za to. Já jsem do inzerátového seznamování šla s tím, že od této chvíle už s nějakou náhodou a volným průběhem definitivně končím a že budu poznávat nové lidi tak dlouho, dokud nenajdu toho, koho hledám. Že mě s největší pravděpodobností čeká setkání s desítkami nebo i stovkami lidí. Že je tu určitá malá pravděpodobnost, že se v té době seznámím jinak, ale že když to nefungovalo doteď, tak nemůžu spoléhat na to, že se to do budoucna změní.
Hlavní problém bude v tom, že zaměňuješ "chodit s někým, kdo mě nepřitahuje" a prostě se s někým sejít. Vyměnit si pár e-mailů, abys o tom druhém něco zjistila, pak se někde sejít, posedět u kávy, popovídat si, zjistit, jestli máte chuť se setkávat i nadále... A na tom není nic špatného ani ponižujícího.
Předchozí