Pěkný den všem,
seznamování přes internet ano, ale je třeba obezřetnosti.
mám osobní zkušenost. jsem VŠ, žiju v Praze, za svobodna jsem hodně chodila mezi lidi. jsem i atraktivní. nikoho jsem však nepotkala, resp. zájemci vždy byli, ale ..... jsem asi náročná. a taky je mi trapný pohlížet na kolegy v práci nebo na bráchu kamarádky jako na potenciálního životního partnera a vysílat k němu nějaké signály.
bylo mi jasné, že možná jen tak pokukováním po lidech v práci nebo mezi známými nemusí přinést ovoce. možná ano, možná ne. ale mě bylo už 25 - 27 a stálého partnera jsem neměla. a to už podle mě není moc času (resp. někdo ho možná ještě má, já ne).
statistika říká, že úspěšnost seznámení přes inzerát je 1:200. chodila jsem tedy několik let na schůzky přes seznamku. počítala jsem s tím, že to bude ten dvoustý. pomůže to též ujasnit si priority.
konec je takový, že jsem přes internet našla svého muže (manžela). jsme spolu 10 let, máme 2 děti a to si piště, že je to pořád velká láska!
je třeba být obezřetný. moje přímo v praxi získané zkušenosti:
- když někdo nezaujme přes e-mail, tak už nezaujme ani na osobní schůzce. v tom dopisu prostě musí být něco, co Vás osloví.
- nemá cenu si dlouze dopisovat. dva tři e-maily sem tam a schůzka nebo od toho!
- dbát na vlastní bezpečnost - k nikomu nesedat do auta, scházet se na frekventovaných místech, v případě podezření být připravena zavolat si taxi.
- a hledat.
jo, a jestli jsem náročná? jsem, ale vyplatilo se mi to
je to Váš život, nenechte si to zkazit nějakými řečmi o tom, že je třeba být rozumný a skromný (jinak rozumná a skromná si myslím, že jsem
pokud má někdo strach, jestli je to dost romantické pes internet, tak je
ale musíte potkat osudového muže. ale zase - je třeba hledat.
pěkný den a jděte štěstí naproti.