No tento clanek je dost tvrde napsany a snad nikdo z nas tady nechce rict,ze ma nekdo cekat na zazrak.Kazdy ma na to svuj nazor a ja jsem jen rekla,ze ja sama za sebe bych to neudelala,to ale neznamena,ze o tech,kteri to delaji si myslim neco zleho.To je kazdeho vec.Ja jsem od jak ziva mela spousty pratel a ti pratele meli pratele,takze porad potkavam nove lidi.Vzdy jsem mela vztah,ktery trval alespon rok.Nikdy jsem nesla do vztahu s clovekem,ktereho vubec neznam.Prvni ho trochu poznam a az pak prijdu k necemu blizsimu.pokud ma clovek aspon neaky odhad,nemuze se mu stat,ze vztah ztroskota po par mesicich. Samozrejme,chybama se clovek uci.A ty me rocni vztahy trvaly jen asi do 17,to uz clovek pozna chlapy trochu (ale opravdu jen trochu :) ) lepe.Pak jsem mela 4 lety vztah a v soucasnem vztahu jsem uz skoro 5 let a druhe dite na ceste.Kamaradka mela podobny problem,nemohla si najit partnera,byla o par let starsi nez ja a nemela delsi vztah nez par mesicu.urputne se snazila nekoho najit,ale pokazde to bylo fiasko.Zkousela snad vsechny seznamky,chozeni ven...nepotkala nikoho.tak jsem ji rekla,at se na to vykasle a prestane se porad honit a bum ono do par tydnu poznala skveleho kluka se kterym byla 7 let.Jsou to mozna nahody,ze clovek vzdy pozna nekoho az to nejmin ceka.
Ja si sama za sebe nedokazu predstavit,ze bych psala na seznamku nekomu,koho jsem nikdy nevidela,nevim jak vypada a uz to pisu s tim vedomim,ze treba jednou budeme spolu.Pritom ani nevim,jestli mi je ten clovek sympaticky.Pak jet nekam na misto kde se mame sejit,nevedet co ocekavat a pak ho proste treba pustit k sipkum.Proste mi tam chybi ten prvotni moment zakoukani se,zalibeni,to vzajemne sblizeni si vymenit kontakt.Takova ta prirozenost.Popravde s mym soucasnym muzem,kdybych mela jit na schuzku pres inzerat,vubec bych s nim asi nebyla.Roli by tam urcite hral vekovy rozdil 14 let,on v rozvodovem rizeni,ja jsem sotva odmaturovala....No ruku na srdce,ktera z vas by do toho v 18 sla pres inzerat??Asi zadna.ja taky ne.Takovy inzerat bych ani necetla.A vidite?Nemenila bych ho za nic na svete,jsem naprosto spokojena.
Ja verim,ze na internetu se najdou i pekni a slusni lidi,to urcite,ale taky se tam najdou pekni grazlove a lhari a to bohuzel clovek pres pismanka nepozna tak,jako osobne.To je jen muj nazor a nikomu nezazlivam,ze se seznamuje pres internet.To je kazdeho vec.
Předchozí