No holky,ja vam nechci nic rikat ohledne vzdelani jo,ale moje mamka-vyucena prodavackou se behem zivota a s 5 detma stala ucetni a zajistila financne jak sebe,tak hodne financne pomohla svym detem-blba prodavacka.Znam par Vysokoskolaku,kteri jsou proste nepouzitelni v praktickem zivote a znaji jen reorii kterou se nasrotili ale v praxi to nedokazi pouzit-treba viz nasi politici.Vsechno co ti vzdelani vysokoskolaci vymysli,si blby cesky clovek obejde a jeste se vysmeje vsem do ksichtu a to nemyslim jen politiky,ale i lidi v mem okoli.A ted perlicka.Znam i par lidi,kteri dokonce ani nemaji ucnak a maji vlastni perspektivni firmy a vydelavaji vic,nez nejaky Ing nebo Mgr nebo Dr.Je to o prirozene inteligenci,kterou clovek proste na papire nema.Vyska vzdelani doklada vedomosti,ktere clovek ma ale v zadnem pripade se tady nemluvi o inteligenci.Moje mamka si dokonce brala obycejneho instalatera,ktery vydelaval min,nez mela moje mamka materskou a behem nekolika let si zalozil vlastni firmu,udelal si stredni a vysokou skolu a ted jezdi po mezinarodnich prednaskach a skolenich,hrabe se v nose a bere statisice mesicne.A to neprehanim.Byla to makacka se vypracovat,to jasne ze jo,ale muj otec neni jediny kdo se sam vydrapal vysoko i bez vysoke skoly.A uzivil 5 deti a postavil nekolik domu.Vysoka skola neni jizdenkou do stesti a spokojenosti ci zajisteni nakladu rodiny.(musim upozornit,ze tatka s mamkou zajistili svou rodinu jeste pred tim,nez si tatka udelal skolu.S tim zacal ve 40 letech) deti uz byly vsechny odrostle.
Předchozí