co chtěla autorka článkem říct? Taky se řadím mezi mladé matky, dcerka se narodila 3 týdny po mých 20. narozeninách, teď je mi skoro 23 a v lednu čekáme chlapečka, ale s žádnými posměšky a diskriminací kvůli věku, tak jak je popisovaná v článku, jsem se zatím nikdy nesetkala. V čem to tedy je? Mám štěstí na lidi ve svém okolí? Nebo na ně působím starší, vyspělejší? Co já vím. Ale podle mě to není ani tak o věku, jako o povaze a vyzrálosti, či jak to správně nazvat. A život v satelitu je podle mého kapitola sama o sobě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.