Jestli nebude problém v těch "eticky hodnotných lidech". Kurňa to neumíš normálně žít a nehnípat se furt v kravinách, nebo co? Myslím, že problém bude z velké části v Tobě a v tom, jak na sebe nahlížíš. Snažíš se tady asi vypadat lepší, než ve skutečnosti jsi, přijde mi, že na své sousedy nahlížíš skrze prsty, i když si to asi nedokážeš přiznat, nebo si to možná ani neuvědomuješ. Možná jim dáváš nějak nepřímo najevo, že jsi lepší, než oni, mě by to taky štvalo. Podívej, já jsem se stěhovala několikrát. Někde jsem si našla dobré přátele hned, v posledním bydlišti zatím žádnou extra dobrou kamarádku nemám, prostě mi nikdo nepadl do oka. A co, přijde, přijde, nepřijde, lámat přes koleno to nebudu. S lidma se normálně bavím, neřeším, co kdo kde má, nesleduju, zda se o mně baví, nebo nebaví a jestli nosí to samé co Ty. To máš proboha fakt čas a náladu sledovat, jetsli si nějaká ženská vzala místo kalhot sukni, nebo co? Šmarja. Jestli si v tom satelitu v mladém věku s vlastím domem nepřipadáš fakt lepší, než ostatní. Nevím, co Tě vede k tomu srovnávat, ač to nepřiznáš, z toho článku i dovětků to přímo čiší.
Přestaň řešit okolí a normálně funguj, nevím, jestli jsi o tolik kvalitnější, když nečteš bulvár, nebo když nekafráš na pískovišti s ostatními maminami, zatímco ony svoje dětí nechají mlátit se lopatičkama po hlavě a dělají z Tvého pohledu asi vše blbě, i když by dle věku snad měly mít rozum a vychovávat svoje děti kvalitně. Můžeš se chovat navenek mile, ale to nadřazení je z člověka asi cítit. Já třeba taky nečtu bulvár, nepiju pivo, ale nepohrdám nikým, kdo si ten Blesk v obchodě denně koupí. Je to jeho problém, jeho starost.
Předchozí