| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Příliš mladá matka?

Je to podivne.Ja jsem mela prvni dite ve dvaceti,ted je mi 24 a cekame planovane druhe.Ze zacatku u prvniho ditete jsem si pripadala jako ,,novacek,, ale to si myslim,ze se stane kazde novopecene mamince at je ji 20 nebo 30.S negativnima reakcema jsem se nesetkala,teda aspon si to nepamatuji.A komu se to nelibi at mi pr.el polibi.Jestli ma zena dite jako mlada ci starsi je to uplne jedno.Mi kamaradky taky rikaly,ze jsem si ,,neuzila,, ale ja se citim naplnena,protancovali jsme cele noci,uzila jsem si dost a detma pro me zivot nekonci.Mam benevolentniho partnera,takze kdykoli po porodu jsem si chtela zajit sama s kamaradkama ven,ci na nakup,jen si zaplavat,vzdy jsem mela volnou cestu.Ovsem deti jsme si udelali my,takze deti na hlidani ,,cizim,, nedavame.Jen to ma nevyhodu v tom,ze mame trosku omezene moznosti s tim chodit ven ,,ve dvou,,. treba nocni kino nepripada v uvahu ~t~ ale jit na veceri do restaurace,ci si udelat pekny vecer s kamarady v tom neni zadny problem.A stejne deti za chvili vyrostou k samostatnejsim tvorum,takze verim,ze budeme mit na spolecne vecery ,,ve dvou,, jeste dost prilezitosti.A pokud me to nevim jestli je vhodne rict ,,omezeni,, potka ted nebo pozdeji si myslim,ze je uplne jedno.Kazda rodinka si tim projde.
A jak se tady zminovala jedna ctenarka,ze mela dite celkem brzy ve 24.Mi to tedy prijde tak akorat.Myslim z biologickeho hlediska.Zadny doktor by vam nedoporucil mit prvni dite po tricitce.Samozrejme zalezi na tom jak se kazdy rozhodne a kdy kazdy jedinec najde ten ,,svuj cas,,.A mi je osobne jedno,jestli maji lide deti ve 20 nebo v 50 letech.Pokud je to jejich volba a takhle jim to vyhovuje,pokud milujou sve deti...BNa tom neni nic spatneho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.