| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Přirozená výchova dětí - oč jde?

Dovedu si představit, že to pro Vás muselo být strašně těžké a opravdu nechápu, jak necitliví a neprofesionální dovedou pracovníci s dětmi být. Pokud si jakákoliv matka poslechne, že dítě je kvůli ní nešťastné natož postižené, tak ji to zraní, i když by 100krát věděla, že se svému dítěti věnuje, jak nejlépe umí, nebo že vada je dědičná. A jsem ráda, že to dopadlo dobře, tj. že Váš syn je šťastný ve škole.

Já pracuji na manažerské pozici, vím, že mě jen tak nic moc nerozhodí, ale zjistila jsem, že přes děti jsem zranitelná velmi. Takže teď taky velmi rozumím, jak těžké muselo být v době komunismu prosazovat své názory, když se to mohlo podepsat na dětech. I o tom jsem ve vztahu k mé situaci přemýšlela.... a i proto se vrácím k myšlence, jestli jsme na Montessori zralí, když metoda dává učiteli takovou moc, která může být snadno někým, kdo to nezvládne, zneužita....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.