No vzhledem k tomu, že mám asi sedminásobek platu ženy, tak víceméně třímám kormidlo rozpočtu (tedy spíše řídím, jak brzo prachy ulejt na vedlejší spořicí účet, než je utratíme) a pak zase dolejvám kontokorent...
A slevy nás bavěj oba, akorát já okamžitě (i v krámu) kontroluju hodnoty na heuréce apod. V US můj mobil umí vyhledávat rovnou ceny podle čárovýho kódu přes foťák. U nás zatím ne. Ale stejně to s ním jde.
Žena je spíš na drobný slevy (jako Tesco apod.), já spíš na slevomaty apod. (Mám embosovanou kartu, žena jen elektronickou).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.