Máma to prostě vyhazovala. Jak to vypadalo špinavě nebo otlučeně, tak to zanesla do popelnice. Celé dětství mě deptalo, že mi nějak mizí hračky. Dostávala jsem odpověď, že jsem si to někam založila, které jsem pak už nevěřila. Až jsem našla pár plyšáků v popelnici, mamka je odmítla vzít zpět a já se v noci budila zoufalstvím, že moji plyšáci po mně na smetišti brečí a taky jsem brečela jak želva. Fakt nesnáším vyhazování hraček dětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.