takže o tom přístroji víš víc než já ?
tak sem hod nějaké informace, v čem je špatně na tom nechat preventivně dítěti nechat změřit zrak, když u normálního očaře by bylo nevyšetřitelné ?
Jak moc je přesný, nepřesný atd. atd. (já vím jen, že vzhledem k tomu, že dítě dokáže zaostřit tak samozřejmě nemusí u menší oční vady být zcela přesný a to odhalí jen delší prohlídka u očaře kam ale naše mgr. měřící na tomto přístroji při jen podezření na oční vadu odesílá).
budu ráda za informace
ale kritizovat, že radši vezmeš na půlhodinovou prohlídku... tak uved informace proč ?
můj syn by půlhodinovou prohlídku nikdy neabsolvoval, vůbec by nespolupracoval, takže bych se nedozvěděla zda jde o falšený strabismus či nikoli a museli bychom čekat... neumím si představit jak by ho kdokoli vyšetřil
a jsou rodiče (ze soc. slabších rodin, nebo kteří se o děti tolik nestarají), kteří se k očaři s dítětem obtěžovat nebudou... považuji za výhodné vyšetření v MŠ
a zrovna u tohoto vyšetření mi přítomnost rodiče nepřijde tak důležitá, moc mi není jasné, jaý by byl můj přínos (vyjma psychiky dítěte), stejně nepoznám zda to změřili hůř či líp... ty ano ?
Předchozí