Kdyz tady procitam reakce na clanek, tak se mi zda, ze pro vetsinu z nas je lekar uhlavnim nepritelem. Ze vlastne daleko vic skodi nez pomahaji. Asi kazdy z nas ma negativni zkusenost/ti z lekarskeho prostredi, ja sama bych mohla vypravet, ale tak nejak umime jen nadavat, chvaleni se moc nenosi. Budeme nadavat, ze nas lekar pripravil o vlasy a neprizname, ze nam tim zachranil zivot. Nikdo, ani lekar, neni dokonaly, jde o to, jestli je to nedokonalost, nebo jen jiny pohled na vec. Nastesti mame moznost volby. Asi nikdy nenajdu u vsech doktoru co v zivote potrebuju, naprostou schodu se svym nazorem, ale snazim se dat duraz na vyber tak, abysme si sedli v tom hlavnim. Nenadavam, ze mi moje dr. nedoporuci prirodni pripravek, koupim si ho sama, dulezitejsi je pro me, ze je tak erudovana, ze stanovi spravne diagnozu. Predtim jsem mela takovou "mastickarku", ktera mi hned chtela prodavat za pekny prachy kdejake prirodni pripravky, ktere uz mela pripraveny v ordinaci, ale chripku od anginy nepoznala ani nahodou.
Předchozí