S prvni vetou souhlasim. Ale kdo z nas nedela blby ze? Prodavac v krame, ktery mi vnucuje snehule za 1000 kc, kdyz vim, ze vedle u vietnamcu maji ty same za 300, manager v hypermarketu, ktery nam prodava zlevnene maslo za 19 Kc a v obale je nejaky ztuzeny tuk. Benzinka s napisem "nejlevnejsi benzin v okoli - jen za 42 Kc". Prodejce pracich kouli co usetri tolik prasku, o pojistovacih, bankach a financnich poradcich ani nemluvim..... atd. atd. Myslim, ze jsme dost asertivni vuci prodejcum kosmodisku, ale byt asertivni u doktoru nam moc nejde. Me to taky ne vzdycky jde, kor kdyz nejsem ve sve kuzi, ale semtam se zadari. Kdyz jsem potrebovala v urcitem tydnu tehotenstvi povinnou prohlidku u obvodaka, tak ten muj mel 3 tydny dovcu. To jsem nemohla cekat, protoze bych prosvihla ten prislusny tyden, tak jsem sla k urcenemu zastupu. Dr. na me hned zacala drzkovat, jako ze co tam asi ma psat, kdyz me vubec nezna a kdesi cosi. Tak jsem ji potichu a v klidu rekla: "teda pani doktorko, ja se strasne moc omlouvam, vedet to v lednu, ze moje dr. si chce vzit v srpnu tak dlouhou dovolenou a ja budu muset obtezovat vas, tak bych si opravdu nedovolila otehotnet." Sklapla a pak se chovala jak milius.
Předchozí