Na pediatričku jsem měla štěsti.Škoda že nemůže léčit i mě.Moje "paní doktorka" mě dostala když mi v těhotenství řekla že antibiotika jsou lepší než driáky typu paralen apod.Vzhledem ktomu že sestře zničila imunitu častým podáváním antibiotik jsem jí to "opravdu věřila". Když jí babička říkala že je pořád unavená a motá se jí hlava odpověděla že je to věkem a že s tím nic nenadělá(babičce odcházeli ledviny).Jsem z vesnice a další lékaři: byli člověk který vás osahával,lékařka která věděla všechno nejlíp a lékař který pamatuje první republiku. Bohužel jeho znalosti jsou z téže doby.Momentálně je tu nový lékař vkládám do něj veškerou naději...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.