Porodní asistentku nemám, také kvůli financím, manžel u porodu být nechce a ve své rodině nemám žádnou ženu, která by mě mohla pomoc v době po porodu a také jsem spíš samotářka a vše si chci udělat sama. Naštestí můj manžel mi v domácnosti strašně moc pomáhá, umí skvěle vařit a už ted se celkové stará o našeho 5tiletého syna, když já už skoro nemůžu chodit. Mám už doma připravené umělé mléko, kdyby to zase nešlo. Vím, že když se nezdaří kojení, tak se nic hrozného neděje, ale ten pocit neshopnosti prostě ve mě už asi bude pořád.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.