| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo se hlásí na osmiletá gymnázia?

Byla jsem ráda, že syn přistoupil na to, že zkusí přijímačky, že zkusí změnit školu...měl slíbeno, že se může kdykoliv na ZŠ vrátit. Nenávidí změny, má rád zaběhnuté, letité záležitosti. Přijímačky udělal - 6. místo, od prvního dne na adaptačním kurzu (jeho noční můra - není a nebyl společenský)je spokojený a hlavně klidný - chová se jako dospělý, jedná jako rozumný.
Je to velký obrat oproti ZŠ - chytal se třídních "prasátek", mluvil jako kanál, chechtal se divným věcem, připadal mi hodně nevyrovnaný (přišlo mi, že na klasické třídní elitáře=fotbalisty nemá, tak se zviditelňuje jinak).
Na gymplu nikomu nevadí, že hodně přemýšlí, že se často hlásí, že má svoje náhledy na věc...nebojí se je TAM říct, jeho pedagogům připadá zajímavé, co říká. U nás na ZŠ by ho ten autoritářský způsob vedení výuky donutil si nic nemyslet, nezvažovat, nekritizovat, protože by to pro něj bylo výhodnější...není tak odvážný, aby šel "proti" dospělému.
Lidí, kteří by se k němu chovali, jako jeho profesoři na gymplu je u nás velmi málo. A ještě navíc se alespoň u nás na ZŠ pořád musí řešit nějaké přestupky, nekázně a tak...to taky běžné žáky dost nudí.

Takže já hlasuju pro gympl, pokud to tak dítěti jde bez větší námahy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.