Mno o Éčkách jsem měla jednu celou přednášku profesora chemie, tak jsem taktéž mírně "políbená" pravdou o přísadách do jídel.
Éčka už navždy budou součástí našich jídelníčků, protože těžko někdo z nás bude mít farmu na které si vypěstuje a odchová všechnu svoji potravu. Je dobré alespoň vybírat ty potraviny,kde je těchto přísad nejméně. Pokud ovšem jsou uvedeny na obalech správně a výrobci nás nešidí (byť by riskovali pokutu)
Co musím článku vytknout jsou ty extrémí příklady,které mu dle mého ubírají na důvěryhodnosti - Paní doktorka - co říká,že tak čistou kůži ještě neviděla, a dcera dusící se astmatickým záchvatem po zkonzumování své první životní porce hranolek...
Myslím,že jako u všeho platí všeho s mírou, takže panika z éček není správná stejně jako jejich přílišná konzumace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.