Ahoj
Ráda bych přispěla svou troškou do mlýna. Jsem maminka tří synů. 10 let, 7 let, a 2,5 let. prostřední syn má také problémy s ekzémem. Hlavním problémem bylo používání špatných pracích prostředků a také špatné vybírání oblečení, zvláště toho nekvalitního, které pokožku dráždí, špatně saje pot, není otěru vzdorné a spoustu jiných parametrů, což ekzém zhoršuje.
no a tak jsem se nakonec naštvala, že pořádné oblečení nejde sehnat, že jsem nakonec založila svou vlastní firmu na výrobu oblečení a začala shánět kvalitní české výrobce látek. No jednoduchá cesta to tedy opravdu nebyla. Můžu říct, že jsme v začátcích ale podařilo se.
Používáme výhradně 100% českou bavlnu, byli jsme se podívat i přímo ve výrobnách ,takže jistota vyrobené látky u nás je opravdu 100% ..
A pak už zbývalo jen šití..
Vyrábíme kvalitní a velmi originální plátěné kalhoty do pasu,kraťásky, lacláčky, šatičky a teď ještě začínám super jemné tepláčky a plánuji i trička a mikinky.
Synovi se ekzém strašně zlepšil,, je mu m¨nohem lépe, nás začaly maminky attakovat,že se jim naše zboží velmi líbí a děti ho strašně rády nosí,, a tak se firmička rozjíždí.
I proto bych jí chtěla nabídnout i ostatním rodičům a zvláště dětem, které těmito problémy velmi trpí.
V případě, že by jste chtěli vědět více tak můžete kouknout na
www.forestík.cz
Mějte se krásně a držím palce... všem nemocným dětem... Ať je brzo lépe..
Předchozí