Markéto, to je invididuální. Já si taky vypracovávala všechny otázky sama (ve výtvarce to jinak ani moc nešlo), tím pádem pak bylo snazší se to naučit. Ale všichni to nedělali. Já jsem nebyla schopná jít k maturitě s tím, že některou z těch 120 neumím, ale mezi mými spolužáky bylo takových dost, a většina z nich samozřejmě odmaturovala, jen s horším výsledkem (což je jedno, ty známky jsou vesměs nepodstatné). Počítač měl v té době málokdo, internet byl v plenkách, takže jsme fakt leželi v knihách a poznámkách (jen někdo více a někdo méně).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.