Přidávám se k názoru, že laktaci císařský řez neovlivňuje. Můj první syn se narodil nemocný (Downův syndrom, vada srdíčka), rodila jsem císařem pro konec pánevní. Po porodu mi ho přinesli jednou na přisátí, pak byl 3 dny v inkubátoru, já 2 dny na JIPce, třetí den jsem začala odsávat mlíko a zkoušela přikládat, 7 den se mi spustilo mléko. Syn se sát nenaučil (pro vadu srdíčka nedokázal sát ani z lahve), ale mlíka jsem měla dost a až do jeho 1 roka jsem ho krmila svým mlékem (odstříkaným lahví). Bylo ho dost...chce to prostě jen přikládat, přikládat a když to nejde tak aspoň odsávat a odsávat....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.