no já tedy rodila dvakrát a to normálně bez pomoci ani císařem i když druhý syn byl 10dní přenášený s pupeční šňůrou okolo krku nejméně 3dny mě ještě nechali doma strachy jsem sotva spala a každou chvíli šťouchala do břicha jestli se bude prcek hýbat nakonec jsem měla přijít v pondělí na vyvolání porodu v neděli se to v poledne rozběhlo a večer ve čtvrt na deset překotným porodem vyskočil ven na svět sice se šrámem kolem krku ale zdravý a nepřidušený syn u obou porodů jsem si zažila bolesti až do konce a asi nejhezčí pocit je své dítě opravdu vytlačit o to si myslím všechny maminky rodící císařem přijdou ( neříkám když se musí tak se musí ale ty co to mají naplánované a všechno prospí )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.