| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Do školních uniforem?

Nejdriv me docela prekvapilo tolik negativnich reakci, ale pak mi doslo, ze totez jsem si dlouho myslela i ja. Doopravdy.
Jenze ja mam tady pocit, ze detem to doopravdy nevadi, ti ze skolky se tesi, ze uz budou velci a budou nosit uniformu. Obleceni mame pulku, co v Praze. Dcera je spokojena, saticky chtela akorat ve skolce.
Strihu vic a kazdemu sedne neco jineho. Spis mi to prijde jako oblek do prace... proste podobny strih, podobne barvy, ale vyber. Nic, co bychom my dospeli nedelali. Vlastne kdyz jsou na to lide zvykli, tak ani ty staromodni strihy mi neprijdou zvlastni.
Detem to vubec neprijde divne, ani spatne. Ale obcas si nekdo vezme na sebe neco jineho, kdyz ma treba vsechno spinave. Nebo komu se nechce, ten nenosi, par deti to dela a nikomu to nevadi.
Nebo deti nosi jenom obleceni ve skolni barve a dal to neresi. Obecne mi prijde, ze jim ty uniformy slusi a vubec nevypadaji jako jednolity dav. A socialni rozdily jsou vec, kterou uniformy opravdu neresi, protoze kazdy ma jiny auto a ruzne obleceni chodi i rodice, kteri travi prvni ctvrthodinu s detmi ve tride a navic vetsina z nich obcas nejak ve skole vypomaha.
Ale tady se obleceni neresi, polovina lidi, co prave nejde do prace chodi v teplakach, dalsi jezdi v obleku na kole, proste obleceni se tu (v Australii) obecne resi vyrazne min, nez u nas a podobne. Coz je mi sympaticke.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.