já si pro změnu představila ten vopruz, kdyby moje dcera musela chodit denně do školy v sukýnce. nebo jsem to špatně pochopila a i holčičky mohou nosit kalhoty? myslím, že ne..
dcera nenosí sukni vůbec, snad jen na první a poslední školní den. je to děsně nepraktický. už vidím, jak se v družině na hřišti popelí v sukýnce.. místo pohodlné sportovní obuv musí nosit střevíčky (protože botasky k sukni vypadají fakt trochu blbě), po odpoledních sportovních kroužcích (kde se převléká) musí navlékat opět ty trapné punčocháčky (nebo co se jako nosí k sukýnce). už vůbec nemluvím o tom, jaké vopruzy asi sukýnky přináší na podzim a v zimě, když je hnusné počko. nebo naopak když je venku sníh a děcka zapadnou do závějí, jen co vypadnou ze školy..
za mě tedy uniformy ne-e. hlavně né ty se sukýnkama pro holky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.