Katko, někde jsem četla, že to mají celý den(je to tu víckrát) a sportovní oblečení si berou jen na TV.....z čehož plyne. Co vidím na fotce v tom jdou do školy....jsou v tom celý den a jdou zase ze školy!
A pokud sněží...u nás je schopno napadnout ráno dost centimetrů....děti by ti vysvětlili, že čekat ve vánici na BUS není žádná sranda a představa, že ty chudinky mají jen punčochy
A ano do školy se chodí i když je kalamita. Zrovna loni jsem zažila chutný týden cca 50-80cm snad za dva dny....BUsem by se dítě nedostalo ze školy....naštěstí bylo zrovna na lyžáku.... kdybych pro něj jela zůstala bych viset 10km od domova.....
Představa, že v tomto super počasí chodí do školy v něčem co bylo na fotce.....
promiň,ale bundu i do školy si v tomto počasí berou funkční s membránou....nevím dne ani hodiny kdy zůstanou někde.....
MAjí i slušnou městskou bundu,ale tu prostě v určitou dobu lepší nenosit....
Před vánoci jsem pro něj jela a cesta co trvá normálně 15minut jsme jeli kvůli sněhu 1h.......
tady si NIKDO na kalamity nehraje....prostě jede se.....kdo se nedostane do práce v kalamitě má automaticky dovolenou(pokud ji má málo napracovává si to- loni to spotihlo dost zaměstnanců.....3dny se nemohli dostat do práce včas) pokud se nedostaví do 9h.
A ano v čem čekají na BUs v tom jsou ve škole. Mají manžestráky(jejich oblíbené kalhoty).A když je -10C a víc tak si berou podkolenky.
..punčochy starší odložil s první třídou a mladšího si přesvědčovali ve školce.
Kombinézu měli na lyžování a bobování.....né na cestu do školy.
TAk se nad tím pozastavuju no.....u nás loni bylo 20mrazivých dnů i přes den -10C, v noci okolo 20C asi 20 za sebou....