Já se u e-knih setkala s tzv. půlročním hájením. Na většině for, kde je možnost najít e-knihy volně ke stažení se tyto knihy neobjeví dříve než půl roku od svého vydání, což mi přijde ok. Já když si knihu nekoupím hned po vydání tak si ji už věšinou pouze půjčím z knihovny. Osobně každý rok koupím cca deset knížek a to, že vlastním čtečku, na tom nic nezměnilo - stále si knihy, které chci mít, kupuji v papírovém vydání a zbytek si půjčím z knihovny nebo dnes již stáhnu.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.