Jednou jsem strávila dva letní měsíce v kuse v baráku se zahradou. Jak to šlo, chodila jsem bosa.
Po návratu domů, jsem chodila bosa i doma, ale nešlo to. Máme plovoučku a po půl hodině mě vždy začly strašně bolet paty. Po několika dnech mi došlo, že si nohy zvykly na přírodní měkký podklad a teď na tvrdém mě to tlačí. takže jsem začla nosit doma boty a spravilo se to.
Na zahradě nechávám děti běhat bosy, ale problém je s jetelem. I když sekáme, tak jetel je schopnej kvést velmi nízko a je na něm spousta včel a čmeláků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.