| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ženy, které vyhořely…

Taky jsem pracovala na celý úvazek, stejně jako můj manžel. Děti byly po roce a třetí po 10 letech. Nikdy jsem nevařila teplé večeře. Na teplé jídlo je oběd. Pokud se stalo a někomu (třeba manželovi) ten den zrovna oběd nesedl a měl větší hlad, tak to byl jeho problém a bylo mi jedno, co si uvaří. Já jsem místo toho četla dětem pohádky, když byly malé. Co se týká úkolů, nějak si na ně nepamatuju, asi si je dělaly samy, občas jasem něco podepsala. Že ze začátku někdo něco zapomněl? No a co? Příště si dali pozor. Hromady nevyžehleného prádla jsem nikdy nezažila. Rovnou všechno skládám a kupuju oblečení, které se nežehlí, a žehlím jen úplně to nejnutnější, třeba kapesníky nebo občas manželovou košili. Když se to dětem nezdálo, tak si přežehlily samy. Nikdy jsem nevynášela koš jen tak, při tolika lidech vždycky někdo opouští byt a ty odpadky vezme sebou. Dodržujeme drobné rituály- snažili jsme se přijít s manželem domů zhruba stejně, dali jsme si kafe a na 10 minut si odpočinuli. Neměli jsme a nemáme auto. Děti začaly navštěvovat kroužky až v době, když do nich samy trefily- zhruba ve třetí třídě. Nic jsme tím nezmeškali a děti se naučily samostatnosti. Doporučuju výbornou taktiku: V domácnosti pracuju jen tehdy, když pracuje někdo se mnou. Když si celá rodina čte, tak čtu taky. Dnes už jsou děti samostatné, mají své rodiny a dělají to taky tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.