Abych mohla být doma v 15.00, chodila jsem na šestou. Takže v cca 5.15 z domova. Prvňák měl budíka, budil se sám, pak vstal, nasnídal se a šel do školy. Mohla jsem chodit na pozdnější hodinu, ale pak bych přišla domů taky později. To, že jsem mohla chodit na šestou, byla moje dohoda s dítětem, že to zvládne samo.
Dneska mám pracovní dobu 8.00-17.00 s hodinou na oběd, doma jsem těsně před 18.00. Dneska bych to už nedala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.