tak zrovna ten domácí knedl mi připadá celkem nenáročný. to si piš, že do toho kupovanýho přimíchají nějakou "mňamku", aby vydržel dýl.
ad koprovka: u nás se na ni teda používá hovězí vývar - ale ne ten z kostek, jako u Margot. uvařím v papiňáku zadní hovězí, z vývaru udělám koprovku. jestli ji děláš z vody místo z vývaru (z kostek), tak chápu, že glutaman nepotřebuješ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.