U nás homeo taky funguje:
1. u mne na SŠ na stres z vyučující - díky těm blbým kuličkám mám státnice ze psaní na stroji - bez nich bych tenhle předmět fakt asi nedala
2. na synkovu kinetózu cca od 2 let - nedostal kuličky - blil v autě jak amina, dostal kuličky - neblibl
dávala jsem mu to jako "cukřík" - úmyslně jsem mu neříkala, že je to proto, aby mu nebylo špatně... Od cca 6,5 roku už homeo nepotřebuje - špatně mu už není
- na moji kinetózu v dětství - jako dítě jsem byla na Kinedrilu, poté jako puperťák na homeo (když se po revoluci objevila v ČR) - obojí zabíralo - neblila jsem. Pokud jsem neměla nic z toho - bylo to šílený - mě stačily i 4 km, aby mi bylo zle... Naštěstí po 18tém roce věku mě kinetóza najednou opustila - ze dne na den, takřka - hurááá!
3. teď aktuálně pořád testuji homeo spray Euphorbium compozitum - pokud ho na rýmu aplikuju něklikrát (cca 10x) za den, synkovi se rýma (zelená, žlutá - hnusná) vůbec nerozjede a do cca 2-3 dnů je v pohodě fakt bych tomu nevěřila, kdybych to osobně nezažila. Prozatím vyzkoušeno 3x - pokaždé s tím, že je za 2-3 dny úplně bez rýmy
. Mě to přijde jako zázrak
. Do té doby, než jsem začala používat tenhle spray se synek z té zelené,event. žuté rýmy nedostal jinak, než za pomoc ATB kapek event. Bioparoxu. Pokud jsem to nechala na jeho imunitě, rýma velice rychle přešla buď do laryngitidy, nebo do zápalu plic.
4. na synkovu laryngitidu mám doma 2 tubičky - nicméně je to jen můj laický výběr, takže podávám spíš večer. Pokud se synkovi ale rozjede v noci kašel, lékem první volby je u nás prozatím vždycky Protazin - nemám nervy na nic slabšího