U vetsiny Tvych clanku se objevuji prispevky lidi, kteri nepochopili obsah a kritizuji. Ac tomu tak vetsinou neni umne, tentokrat se k nim pridam. Myslim, ze Tebou tolik oblibene - pouzit pribeh "ze zivota", tentokrat trochu pokulhava za realitou. Pokud nekdo zije ve vztahu s nekym vice jak sedm let a neni uplny zabednenec, vi, proc jeho protejsek konkretni reseni situace odmita. Tedy pokud Honza svou partnerku tolik let miluje a ma s ni za sebou par let zivota, dostane nejlepsi odpoved prave od ni. Pokud tedy ona i on existuji. Ja o tom silne pochybuji. Mam spise dojem, ze Te prilis nenadchla reklama operatora..(mne take zrovna neoslovila, i kdyz jindy prave "jeho" reklamy byvaji nejlepsi - nejvtipnejsi)a tak sis vzpomnel na zde tak trefne komentovane skatulkovani lidi a strcil vsechny tricitky, bezdetne, relativne uspesne v kariere do jednoho pytle a zasil ho hrubou zaplatou. Proc proste nenapises, co konkretne Ti na trendu velkych mest vadi a proc. Potom by se mozna mohla tahle diskuse ke clanku odvijet ponekud smysluplnejsim smerem. Zatim to vypada jako jakasi pseudoporadna.
p.s. je mi 29, jsem vdana, zamestnana a prave bojuju s celym svetem, ktery ode mne ocekava neco ve smyslu..jsi vdana, bude ti tricet, penize vydelat umis, tak uz toho nech a koukej rodit deti. Nutno podotknout, ze ten "cely svet" jsou chlapi. Zenska se mne na to, kdy prijdou deti neptala zatim zadna...
Předchozí