Kdo žil celé roky v manželství si to těžko představí,můj kolega ovdověl v 54 letech a dodnes se s tím nevyrovnal,všechny jeho známosti skončili nezdarem, protože nedokázali suplovat ve všem jeho mrtvou ženu.Prostě lidi nejsou pastelína.
Já jsem vdova od 31 let,2 děti.Ale muži hned vidí závazky,že byste ho finančně obírala,využívala ....a poté odkopla.Těžko hledat muže v dnešní době.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.