Máš pravdu, že dnes máme spoustu pomocníků v domácnosti. Jenže na druhou stranu jsme pracovně daleko více vytíženější, než byly naše matky/babičky. Já si jako dítě pamatuji, že mamka pracovala do tří. O tomto čase si já můžu jen nechat zdát. Ale stejně mi uniká smysl toho, že budu všechny domácí práce dělat sama. K čemu mám partnera? A samozřejmě i děti (s ohledem na věk). Předpokládám, že domov je všech členů domácnosti a je tedy na všech, aby se o něj starali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.