Po přečtení článku by člověk málem věřil,že v porodnicích je všechno špatně.My starší víme svoje.Nechci tady popisovat jaké to bylo před 40 roky,já jsem měla kliku rodila jsem v jako osmnáctiletá bez jakýchkoliv "znalostí" a vlastně bez strašení jak se to provádí dneska.Hromady zbytečných ultrazvuků aj.Možná to ale souvisí s věkem rodiček vážení rodí generace přemoudřelých a asertivních stařen.Rodit mají mladé ženy zvládnou totiž porod mnohem líp.A i psychicky jsou mnohem odolnější. Personál v porodnici jsou taky jenom lidi,přes mnohá školení a kursy se může vyskytnout nějaký protiva ale jestliže se asertivní rodička rozhodne poučovat i lékaře co má dělat tak doporučuji těmto osobám rodit doma ať si "užije" rodina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.