Víte, když to tady tak pročítám, říkám si, jestli si vůbec dokážete představit, co byste od vašeho manžela chtěly... Spousta mužů má často problém s tím, že se ve vás nevyzná, nevědí co byste si přály, a tak jen čekají až s něčím přijdete samy. Jiní se na to vykašlou a starají se o sebe, apod. Já s partnerkou jsme se po 6,5 letech dostali do ani nevím které fáze, ale bylo to hodně zlé. Nedokázali jsme se bavit, máloco jsme dělali společně. Jen mi tu ve většině vašich příspěvků chybí jedna věc - přiznání, nikdy není chyba jen na jedné straně. Když tu popisujete jací jsou vaši muži, dokážete popsat jaké jste vy pro ně? A nemám na mysli popis typu - jsem jeho služka, chůva a sekretářka v jednom. Spíše jestli vnímáte i jeho pocity (ano, taky je má), starosti, apod... Zkuste se na věc podívat i z jeho pohledu. A zkuste to s ním probrat, jen pozor na jednu věc, snažte se nic nevyčítat, vždyť chyba není jen na jeho straně. Je to jen můj názor, u nás jsem problémy obdobně vnímal, tak vám třeba pohled z druhé strany něco přinese.
Mějte se fajn a hodně štěstí, dámy... ;-) Třeba se to zase zlepší.
Předchozí