Učitelka ukradená, spolužáci ukradení. Pěknej příklad pro děti, hlavně, že jsou ještě čtyři. Budou to předávat dál a dál. Pak to tady ve státě vypadá jak to vypadá. Pracovat by se mělo na mezilidských vztazích. Češi hlavně. Mě se to jako nápad zdá pěkné. A jsem ráda, když můžu mít o věcech co se dějí ve škole trošku přehled. U dětí ve třídě se například četlo prvňáčkům. Malej byl rád a já měla slzy v očích. Když jsem viděla jak bedlivě poslouchají a jsou spokojeni. Spolužáci mi ukradení nejsou, snažím se, aby děti měli v rámci svých vrstevníků kamarády.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.