Mám tři děti, ani jedno nemělo dudlík a je to bez něj ve výsledku snazší než s dudlíkem. Paleček si cucal jen ten první, v šesti měsících když dostával v zimě na spaní v kočárku rukavice, přestal. Další dvě si nic nikdy necucaly. Já sama jsem jako malá dudlík měla a cucala jsem si palec do třinácti let. Pak mi to začalo štvát, tak jsem přestala. Nemám ani placatý palec, ani křivé zuby, ani deformované patro. A na rozdíl od řady dudlíků v palečku ještě nikdo nikdy neobjevil karcinogenní látky a jiný svinec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.