Najděte si v okolí sjezdovku s umělým sněhem. "U nás" se jezdí i teď-maloši do poloviny svahu, velcí (4r. a více) až nahoru. Mě teda v článku rozesmálo "dítě by mělo lyžování bavit"...u nás to bylo tak, že v začátku děti řvaly u všeho-kolo, brusle, lyže. Všechno bylo moc nebezpečné, rychlé a "já necúúú". Za pár týdnů jezdili jak draci a lásku ke sportům si vybudovali i přes naše nekalé donucovací prostředky typu "musíš, protože jsem to řekl/a a jsem tvůj otec/matka".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.