Myslím, že cukr okyseluje, takže tělo usilující o rovnováhu potřebuje k jeho strávení zásady. Pokud je nemá ve stravě, bere je z vlastních zásob, vápník ze zubů a kostí, a tak.
Podobně prý okyseluje zahřáté (pasterizací ošetřené) mléko. Takže přemírou mléka své kosti a zuby vlastně oslabujeme. Ono nestačí, že nějaký prvek v nějaké potravině (třeba vápník v mléku) je - záleží, jak je stravitelný a jak vůbec v těle chemicky i jinak působí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.