Určitě je cukr lepší než chemie. Ale i bílý cukr je chemie, já už pár let používám výhradně nerafinovaný, přírodní hnědý cukr. Je dražší, máme ale malou spotřebu. A pak existuje řada jiných přírodních (možná "přírodnějších") sladidel - sladěnka, rýžový sirup,...
Každopádně lze zavařovat i zcela bez cukru, ono v ovoci je cukru dost. Špetka soli zvýrazní sladkou chuť, pokud je ovoce i tak kyselé, lze přidat rozinky. A případně zahustit agarem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.