Tak složení Pektogelu: cukr, kyselina citrónová, pektiny. Cukr je přírodní látka, kyselina citrónová - no přírodní není, ale řekněme, že věrně napodobuje přírodu a pektiny - přírodní látky, které podporují želírování. Jsou obsaženy například v jablkách - proto se marmelády vařily s částečným podílem jablek. No tak nevím, kolik škodlivé chemie do sebe dostaneme. To mi ty případné plísně přijdou opravdu daleko horší. A jinak - pán vypadá na vtipálka :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.