Katy tu u rybízu zmínila, že ho nechává kvasit... Myslím že návodů na povidla je více. Já u těch vařených přidával ocet, rum a koření a také je nechával kvasit. Originální recept říká den v teple, ale nejchutnější jsou když opravdu již viditelně začínají kvasit (klidně i tři-čtyři dny uležet pěkně v teple). Mají takovou tu štiplavou chuť co znáte možná z dětství. Při kratším naležení by tomu možná pomohlo více octa, ale voní to a chutná trochu odlišně, já dávám radši více toho rumu (také mění chuť).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.