No nevím, já to zvládla v pohodě a nepamatuji si z "poprvé" nějaký trauma. Už si nepamatuju, jak a co, ale počítám, že s dostatečným předstihem jsem se s kondomem "seznámila" - bez obecenstva. Když jsem šla na rande s kondomem, tak snad běžný puboš zvládne pochopit základy používání této pomůcky - kluci mají výhodu, že si to mohou natrénovat v klidu doma sami - bez nafukování kondomů ve třídě. Dnes to asi berou děti jinak, ale mě by nikdo ve škole nedonutil nafukovat kondom, natož abych to dělala dobrovolně v rámci pofidérní soutěže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.