Bohužel, u nás v rodině (kluci 12,10 a 3 roky) je na tom opravdu nejhůře prostřední, se kterým nejsou žádné problémy (navíc povahově je celý já za mlada). Malý je ještě malý a potřebuje nás nejvíc. Nejstarší je od malička těžce nemocný a možná i proto zlostný, žárlivý a věčně nespokojený - zabere nejvíce času i energie... Když není doma, je pohoda a klid, ale jak je s ostatními, do pěti minut začnou hádky, rozladění, pak křik atd... Mám ráda všechny, ale mít ráda toho nejproblémovějšího mi dá nejvíc práce...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.